Цяла къща

Предлага се както в делнични дни, така и през уикенда.
Настаняване след 14:00 часа, напускане до 12:00 часа

Цена на вечер: 600 лв.

Независимо дали сте със семейството си или с приятели, къщата разполага с всичко необходимо за повече от чудесен престой. Общият капацитет е 23 места, които за разпределени в 3 етажа. На първия етаж се намират двойна стая с общо легло, тройна стая и студио за двама. Вторият етаж има същото разпределение, като двойната стая е с отделни легла. На третия етаж освен двойна и тройна стая има също и апартамент за 4 души. Към всички стаи има санитарен възел, като на студиото за двама и апартамента за 4-ма помещенията са в коридора, а на другите са в самата стая.

През летните месеци може да прекарате деня си на просторния голям двор на 2 нива, където има градинска люлка, пейки, много зеленина, цветя. Децата могат да играят на различни игри на воля на зелените площи, а за големите има на разположение голямо външно барбекю с камина, подходящо и за чеверме с над 20 места.

През студените месеци може да се възползвате от уникалната битова механа, създадена с много любов и внимание към малките старовремски детайли. Капацитета на механата е 30 места, като на разположение са камина,  TV с Булсатком, тонколона, хладилна витрина и оборудван кухненски бокс с посуда

Удобства:

Капацитет

23 гости

Wi-Fi

в цялата къща

Отопление

парно в цялата къща

Механа

за 30 души

Външно BBQ

с 30 места

Двор

на две нива

Кухненски бокс

напълно оборудван

Тераса

с гледка към Родопите

TV

с Булсатком

Санитарен възел

към всяка стая – самостоятелен

Памучни хавлии

за всеки гост

Тоалетни принадлежности

във всяка баня

360° Виртуална разходка