За нас

Къща за гости Лазарови се намира на едно от най-красивите и живописни места в Родопа планина – село Добралък. Изключително близо до Асеновград и Пловдив, тук ще прекарате една неповторима почивка сред удивителна природа, чист въздух и пълно потапяне в традиционния български бит и култура.

Механа

Създадохме механата като място, което да събира приятели за неповторими празници и изживявания. Обзаведена е в типичният битов стил с дървени мебели.Камината в средата на помещението внася допълнително уют и топлина. На ваше разположение са общо 30 места. Оборудвана е с миялна машина, готварска печка, скара, микровълнова фурна, кафемашини, LCD телевизор, музикална уредба и всичко необходимо за вашя комфорт.

БАРБЕКЮ

През летните месеци на Ваше разположение е обособен кът с камина, където може да покажете кулинарните си умения, а любителите на традиционните месни удоволствия могат да си приготвят вкусно чемерме. Барбекюто има капацитет от около 25 места и е идеалното място за събирания в прохладните летни вечери.

Двор

Ще Ви поднесем свежестта и чистотата на планината и радушното посрещане на живото българско селце. Може да се насладите на тишината и спокойствието на природата и да избягате от ежедневието в компанията на семейството и приятелите си. Просторния голям двор е на 2 нива, където има градинска люлка, пейки, много зеленина, цветя. Децата могат да играят на различни игри на воля на зелените площи.